joi, 14 mai 2009

batraneste

"E prost de pacane, crede ca 299,99 inseamna mai putin decat 300 de lei" (copyright Nea Gigi, de langa dacia 1300 crem, str. Dealul Macinului).

In acest week-end, daca trebile decurg inspre bine, ajungem v'o 11 amici la padure, sa bem un vin rosu/o bere, sa halim un mic si-o halca de carne, sa bagam un tzigar shi sa amusinam mistretii si iepurii.

Gandindu-ma, asa, la cum is io ca persoana, am ajuns la concluzia ca is mai perseverent in statul pe loc decat melcul, mai grabit cand ma grabesc decat tramvaiul 41, mai ager la minte cand is putzin atent decat iepurele fugarit de ogar, mai generos decat tatal meu, mai zgarcit decat maica-mea, mai sugaci la vin cand imi permite gatul (lubrefierea lui) decat un bebe de o luna etc. (lista ar mai putea continua, dar shed oleaca, ca ma lua cu ametzeala).

Sunt momente cand simplul fapt ca 4 plus 4 face 8 ma incurca mai temeinic, ofticandu-ma, decat faptul ca 2 minus 2 face o. De ce? Sa fiu al dracu' daca va spun...

Uneori, ma intreb daca imi place mai mult fatza shi prezentza unui H.H. Stahl barbos, la peste 80 de ani sau fatza shi pohta lui R.A. Roman la 50 si ceva de anishori...I-as alege p-amandoi, ca sa umplu mai bine vasul cu prezentze care ma mishca...spirutual, mental, ca energie, ca prezenta, ca mod de a fi in fatza unor timpuri mai mult sau mai putzin ushoare.

intre dunare si mare, multa apa trece-avale...

2 comentarii:

  1. Ai vorbit ca un adevarat highlander. Ce te-oi face cand ajungi la viata 439? Mai frumos si mai dashtept? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pe dracu' mai frumos!
    de destept...mai 'intelept'!
    de fudul..., da, de urechi...le dau pe spate si-o sa plec...in port la utrecht.
    si, cand ajung la acea viata, ma voi intreba cu mirare ce caut io in viata mea si cat mai am pana fac ceva...cu ea.

    RăspundețiȘtergere