joi, 28 iulie 2011

Dupa Thassos si Mythos

...vin Ceahlau si Maramures.


'Amuzant' este ca unul dintre motivele pentru care as risca sa spun ca imi place Romania este acela ca infrastructura rutiera nu este atat de dezvoltata incat sa acopere accesul in zone deosebite, 'rupte' de civilizatia moderna, zone care se ofera numai doritorilor de acces la frumos pe baza de efort (mers pe jos, urcat, carat cort in spinare etc.).

Altfel (nu ca ar fi ceva inainte, care sa faciliteze prezenta lui 'altfel'), bicla merge bine. M-am ridicat putin din lenea cea mare ca sa ii curat/degresez lantul si sa il si ung. Dupa aceasta operatie, Ghost pare satisfacuta si merge 'ca unsa'.

Astept cu mare incredere si speranta sa primesc, pe la sfarsitul lui august, sandalele Chaco luate de pe ebay. Am auzit atatea de bine despre ele, in termeni de calitate, rezistenta in timp, priza la picior, incat nu m-am putut abtine sa nu le onorez cu interesul meu.


2 comentarii:

  1. buna ziua. nu va pot satisface rugamintea, pe motiv ca blogul propus de dvs. nu intra in sfera mea de interes. toate cele bune va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua
    Multumesc pentru raspuns chit ca este negativ (imi pare rau ca nu putem materializa schimbul- poate totusi http://iasi-city.com ar putea fi acceptabil pentru acest schimb). Sper sa nu fiu agasant cu propunerile insa am nevoie de linkuri ca de aer. Oricum e ultima propunere si pe urma nu o sa va mai deranjez cu asa ceva
    O zi buna va doresc si numai bine.

    RăspundețiȘtergere