sâmbătă, 13 iunie 2009

fotografia noastra cea de toate zilele

De ce facem poze?

Cand facem poze (in ce situatii, cu ocazia unor evenimente anume?)

Ce anume fotografiem (obiecte, peisaje, fete de oameni, ...)

Ne place sa fotografiem? Daca da, de ce; Daca nu, de ce?

Marea e un subiect mai interesant de fotografiat decat muntele?

Ce facem cu pozele in format digital? Le avem stocate in computer si pe dvd/cd-uri? Si scriem pe ele, ca sa stim, locatiile si perioada in care au fost facute?
Printam pozele care ne plac mai mult? Da? Unde le printam? Ce facem cu printul respectiv? Il inramam si-l agatam pe perete sau il trimitem drept cadou/suvenir cuiva drag?

Ce vom face cu aceste poze in 20 de ani de aci inainte? Le vom arata copiilor/nepotilor?

Vor rezista cd/dvd-urile 20 de ani? Sau ...?!

Dragilor, astia care va place sa faceti poze....ce parere aveti?!

Un comentariu:

  1. Bafta man. Sa stii ca si eu m-am gandit la acest lucru. Si mie imi pare o tampenie sa avem dvd'uri intregi de poze pe care oricum nu ne vom uita vreodata...cea mai buna solutie e ca dintyr-un w/e sau concediu in care pozezi la greu, sa printezi 100 din cele mai bune poze si aia e...chiar daca cd/dvd'urile rezista 20 de ani, dar poate in 20 de ani ne vom bate pe curent electric sau poate va fi scump si nu o sa isi permita oricine.....la fel ca si cu blogurile...daca intr-o zi prin absurd nu va mai exista notiunea de internet?...tot ce a scris fiecare dintre noi se duce dracu. Acelasi lucru ca si cu cartile online...degeaba exista...tot cartea pe care o citesti in metrou, in barca, in tren, in padure, pe care o tii in rucsac si care miroase a hartie si a tus si care te face sa dai foaia, ramane o realitate pentru toti oamenii si e mult mai durabila....la fel si cu pozele printate...una e sa arati cuiva o poza peste 50 de ani pe hartie tinuta intr-un clasor alta e sa iti faci probleme daca in 50 de ani formatul .jpg va mai putea fi citit de nu stiu ce soft va fi atunci.

    Pozele printate rulessssssss

    RăspundețiȘtergere