joi, 11 iunie 2009

de la carti la altele

Femei, Platforma, Educatia sentimentala, Dictionarul ideilor primite de-a gata sunt cateva dintre cartile citite/recitite in ultimii ani (sa zicem 5) si care mi-au intrat sub piele. Autorii lor sunt: Bukowski, Charles; Houellebecq, Michel; Flaubert, Gustav.

Imi plac aceste carti pt. ca ele sunt cumva in acord cu viziunea mea actuala asupra lumii. Succizand, e un amestec de sarcasm, cinism, dorinta, timiditate, inadecvare, curiozitate, drinkuiala etc.

Azi dimineata am mers cu tramvaiul pana la Razoare. Acolo m-am scoborat si am mers pana la Academia Militara, unde am luat un avtobuz pana la servciu. Pe drum, am ascultat Manu Chao, Clandestino. Mi-a dat un feeling bun, un amestec de veselie, stare de exuberanta si dorinta de miscare si revolta.

A-ti placea ceea ce faci devine definitoriu pt. supravietuirea ca persoana. E vorba, de fapt, de realizarea unei balante echilibrate intre viata personala si cea de servciu. E bine ca astea doua sa aiba cat mai multe in comun, pt. ca trebile sa curga cumva cursiv.

Braila, here I come...sper ca teii sa fie in floare.

Un comentariu:

  1. nu mi'e clar cum se potriveste bukowski in tablou [desi inteleg ca merge cu muzica pe care'o asculti].

    altfel, bun ultimu post. n'am citit inca B deci astept more.

    RăspundețiȘtergere