miercuri, 5 mai 2010

da un ban pentru curcan

Un curcan avea o para /
El dadea cu ea de-a dura prin tara /
Tara se dadea pierduta /
Pierderea e treaba grea /
Nimeni, nimeni nu o vrea /
Bine, o exceptie e ea, /
Cea care nu o mai vrea. /
Vrutul nu e pentru orisicine, /
caci e plin de mini-vitamine /
Aroma sa e albastra /
Ca de pasare maiastra.

Dupa ce terminai versificatia aceasta de 2 lei, dadui sa ma apuc de scrierea postului propriu-zis. El este legat de aluminiu, ca si suport pentru cadru, care beneficiaza de 5 ani garantie. Furca e una cu garantie de 2 ani. Suspensia e numai pe fata, iar greutatea totala e undeva pe la 13 kile. Cu alte cuvinte, in aceasta dimineata am facut 25 de minute pana la serviciu, sustinut fiind de mijlocul de transport anterior glorificat. Cel mai bun timp de pana acum.

Ce fac acum? Beau un vin de ziua mea. Ce tip de vin? Un pinot noir de tohani. e bun? da.

Altfel, am licitat pe ebay pentru cateva carti, majoritatea albume foto: Brassai, Sudek si Saudek. Si pt. povestirile despre obisnuita nebunie a lui Ch. Bukowski.  daca le voi castiga, ele bine vor sta in biblioteca mea. O camera mica am, dar incap toti pretenii mei in ea, cum ziceau Alifantis si Bafta.

In rest, sa ben sanatosi si cu cap, sa avem grija de altii si sa deprindem gustul excursiilor ciclice.

4 comentarii:

  1. nu poate sa fie ziua ta azi, pt ca azi e ziua mea:))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu, fiind in genere un tip laid-back, enunt asa: ziua mea e in oricare zi in care beau...mai departe, pe cale de consecinta logica, urmeaza adevarul de nestramutat: si azi e ziua mea. si daca azi e ziua ta, pot doar sa iti spun LMA si sa iti doresc ceea ce iti doresti cu adevarat sa ti se intample tie insati.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu beau ca e doar zi de nume;)). frumoasa urare, multumesc si lma si tie pt una din zilele de sf de aprilie parca:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca traiai acum 500 de ani puteai sa contribui la Miorita.

    RăspundețiȘtergere